søndag 9. mars 2014

Elverum Cup

Vi har nå registrert spillere som skal bli med på Elverum Cup. Vi har meldt opp 2 lag - det vil si at vi har hhv 9 og 8 spillere på hvert lag. Vi skal spille på stor bane og da er det greit med noen innbyttere. Vi skal spille 4 kamper pr lag - ingen sluttspill. I tillegg er det mange andre kamper som SIF spiller og det er ofte stor stemning i hallene på de ulike kampene.

For de foreldrene som skal være med er det nå lagt ut hotellbestillingsskjema på SIF Håndball sine nettsider: http://www.sverresborg-if.no/35089/3480/35437-16163.html . Fint hvis dere gjør bestillingene der asap, slik at dere er sikre plass.

Styret har booket 50 rom på Rica Elverum - et helt nytt og flott hotell. Priser:
Kr 855,- enkeltrom pr natt
Kr 1110,- dobbeltrom pr natt
Kr 250,- pr ekstraseng (maks 2 pr rom)

Jentene skal sove i klasserom på en skole. Der må vi ha 2 voksne sammen med dem hver natt. Marit (mamman til Ingrid) og Solveig (mamman til Mathilde) har allerede meldt seg til å sove 1 natt med jentene. Bra! Trenger derfor 2 andre til den andre natta. De som sover med jentene får dekket alle måltidene den dagen de sover med jentene. Ta kontakt med Anniken for å melde sin frivillighet :).

I tillegg til å overnatte med jentene, trenger vi minst 1 frivillig til å sitte på bussen begge veier. Kontakt Anniken for dette også.

Lørdagskvelden håper jeg vi voksne kan samles for en god middag. Mulig dette blir på hotellet - vi får se. Har notert at 11 jenter stiller med minst 1 foreldre på cup'en. Veldig hyggelig!

Fart & glød!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar