søndag 23. november 2014

Nye erfaringer

Det har vært 3 tøffe kamper i helgen - 2 av dem kvalifiserte for tigerstempel! Det er primært forsvarsjobbingen som har gjort at jentene kvalifiserte for tigerstempel. Mange av jentene har etter hvert blitt veldig tøffe i forsvar - tøffe på en god måte. De støter og låser og jobber bra sidelengs. Noen av jentene mangler dog litt guts, men det skal vi trene mer på.

I dag hadde vi en tøff kamp i Rosenborghallen mot Rapp hvor tigerne stod på rekke og rad i forsvar. De var så tøffe at Rapps trener ropte og lekte dommer nummer 2. Dommer nummer 1 lot seg påvirke, dessverre, og 2 av SIF-jentene fikk smake en bitter og sint medisin fra dommeren. Dommeren hadde en veldig voldsom fremtoning overfor jentene og skremte de unødvendig mye. Vi på benken reagerte på dette og tok for oss dommeren etter kampen. Jeg vet ikke om noe av det vi sa sank inn hos ham, men det var viktig at vi fikk fortalt ham hva vi mente om hans måte å snakke til jentene på. Jentene skal ha respekt for dommerne, men de skal ikke være redde for dem.

Det blir flere og flere tøffe tak på håndballbanen i tiden fremover, så det er viktig at dere foreldre snakker med jentene om dette. Det er viktig at jentene fortsetter å være tøffe, så vi håper søndagens opplevelser ikke har skremt vekk tigeren i dem.

Fortsatt fart & tigerglød!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar